Navigation

FAQ

Grundlæggende information

Har jeg brug for recept?

Nej, det har du ikke.

Enhver begrænsning for personer under 18 år?
Ja, minimumsalder er 18 år.

Kan jeg bestille, selvom jeg ikke er en professionel bodybuilder?
Ja, du kan. Hvis du er mere end 18 år gammel.

Er der en minimumsordre?
Nej, det er der ikke.

Er det lovligt at købe steroider over internettet?
Love varierer fra stat til stat. Nogle steder, er køb og besiddelse af varer til personlig brug uden straf, andre steder med straf. De fleste lande opretholder tolerant tilgang.

Oplysninger om produkter

Kan jeg kontakte dig vedrørende produktoplysninger?
Vi er glade for at rådgive dig. På den anden side, alle oplysninger er tilgængelige på internettet. Hvis du ikke er mindst 18 år, er vores kommunikation overstået.

Hvilke mærker og steroider er de bedste?
Hundredvis af bodybuildere, hundredvis af udtalelser. Dette er sandt, som alle andre steder – Du får, hvad du betaler for. Asiatiske produkter er billigere, de europæiske produkter er bedre kvalitet ifølge udtalelser fra vores kunder.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med kvaliteten af mine produkter?
Vi garanterer 100% tilfredshed for mærker: Balkan Pharmaceuticals, XBS labs, Eurochem Laboratories, europæiske Laboratories. Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne af disse produkter, returnerer vi pengene.

Bestillingsinformation

Hvordan bestiller jeg hurtigt?
I venstre kolonne kan du vælge steroider efter type, mærke, aktiv ingrediens eller oprindelsesland. Færdiggørelsen af ordrerne er et spørgsmål om to minutter.

Kan jeg ændre min ordre?
Ja, så længe du ikke har foretaget betaling. Den bedste måde er at oprette en ny ordre og annullere den gamle orde via e-mail.

Jeg har ikke modtaget nogen bekræftelsesmail
Gennemse SPAM-mappen først. Derefter kan du kontakte os.

Kan jeg få bedre priser?
Ja, bare prøv vores produkter og service et par gange. Efter et par indkøb, vil vi sende dig en særlig prisliste og nye betalingsmuligheder.

Betalingsinformation

Jeg kan ikke se betalingsoplysninger, hvordan kan jeg betale?
Betaling vil komme via e-mail efter endt bestilling.

Hvad er proceduren efter afslutningen af ordren?
Check betalingsinstrukser i beskeden med ordrebekræftelsen. Vi venter på at betalingen ankommer, derefter afsender vi din pakke. Betaling ankommer normalt inden for 2-3 dage. I nogle sjældne tilfælde 4-5 dage.

Leveringsinformation

Er sporingskode til rådighed?
Ja, det er, men sender vi det kun til kunder i tilfælde af problemer med posthus. Forsendelse tager normalt 7 dage efter bekræftelse af din betaling. I sjældne tilfælde kan levering tage op til 12 arbejdsdage. Hvis du ikke modtager nogen pakke efter denne periode, bedes du kontakte os, og vi vil sende et tracking-nummer.

Hvor lang tid tager forsendelse?
Det afhænger af mange faktorer, men generelt vil pakken ankomme inden for 7 dage efter afsendelsen. I sjældne tilfælde kan levering tage op til 12 dage.

Er der signatur på emballagen af forsendelse?
Ingen

3 uger er overstået, og stadig ingen pakke bag døren
Tjek dit posthus og kontakt os. Hvis sendingen er tabt eller endte på toldstedet, sender vi din pakke endnu en gang på vores egen bekostning. Det eneste krav er levering til en anden adresse. Vær så venlig ikke at forsøge at snyde os – Vi kan se, hvilken pakke, der er leveret og ike er.

Min pakke endte på toldområdet
Tillykke, du er blandt de heldige 2%. Vær så venlig at sende os et billede af et brev fra tolderne. Vi vil sende dig en ny pakke på vores egen bekostning. Den eneste betingelse er levering til et andet navn og adresse.

Eftersalgsservice

Mangler produkter i min pakke
Enten har vi ikke modtaget fuld betaling af din ordre eller vi lavede fejl under behandlingen. Hvad angår den anden mulighed, så kontakt os og vi vil straks sende de manglende produkter herunder en lille gave i tilføjelse.

Jeg modtog beskadiget produkt
Produkterne er pakket bedre end Amazon. Hvis nogen af varerne virkelig er beskadiget, nogen havde imidlertid til at spille basketball med pakken. Venligst send os

et billede af de beskadigede varer, og vi vil sende dig et nyt produkt på vores egen bekostning.